Heller ikke gymnastik vinteren 2010/2011

Næste vinter bliver også uden gymnastik. Jeg fortsættermed at undervise i linedance om tirsdagen og danser også om onsdagen. Med forberedelse og andre arrangementer bliver der ikke tid til gymnastikken. Ærgerligt, for jeg vil jo også gerne til gymnastik, men har valgt at prioritere linedance højere.
Forhåbentlig bliver der igen engang i fremtiden tid til lidt gymnastik.

Ingen gymnastik vinteren 2009/2010

Jeg er jo startet som instruktør for et linedancehold i Voerladegård. Desværre falder det sammen med gymnastikaftenen i Østbirk, så jeg får ikke mulighed for at komme til gymnastik i Østbirk denne vinter. Det er ærgerligt at det falder sammen, for jeg er slet ikke i tvivl om at kroppen ville have rigtig godt af Birtes gymnastik - håber jeg kan være med igen til næste år.

I stedet er der en mulighed for at jeg kan få lidt gymnastik i Voerladegård om mandagen på Kirstines "Kom i form" hold. Det skal i hvert fald prøves.

L 2009

Jeg har igen været til Landsstævne. Denne gang i Holbæk sammen med Lund IF.

Vi havde nogle dejlige dage i pragtfuldt solskinsvejr med alt det der hører til et landsstævne, dejligt samvær sammen med de andre gynmaster, shopping, hygge, gymnastik og en masse andre gode oplevelser.  Grethe  Andersen