Den nærmeste familie

Min nærmeste familie, betyder utrolig meget for mig. Familien har derfor også fået sin helt egen side her på min hjemmeside.

Ungdomsbillede af morMin mor hedder Else. Hun stammer fra det sydlige Jylland. Hun er født i 1930 og hun bor nu i en lejlighed i Kolding. Mor er ud af en stor søskendeflok på ialt 8, så på mors side af familien har jeg ialt 14 fætre og kusiner. Vi har ikke haft så meget kontakt med hinanden siden vores barndom, men i foråret 2008 forsøgte en fætter og kusine af få os samlet til en fætter- og kusinefest med ægtefæller/kærester, børn og børnebørn. Det var en hyggelig dag, så vi agter at gentage det. 

Ungdomsbillede af farMin far hedder Karl. Han stammer fra Lolland. Han er født i 1922 og han bor i en lejlighed i Vejle. Far er den yngste af 3. På fars side af familen har jeg 3 fætre på Lolland og en kusine som bor i København. Far har en god veninde som hedder Anna, hun bor i Lund. Anna har 4 børn og en stor flok børnebørn og oldebørn.

Jeg er den ældste af 3 søskende og jeg er født i 1954.

Grethe, Bjarne og Benny

Min bror Bjarne er født i 1956. Han bor i Skjoldbjerg sammen med sin kone Lone, og deres 3 børn Freja fra 1993, Nanna fra 1994 og Sofus fra 2001.

Min bror Benny er født i 1959. Han bor i Haslev sammen med sin kone Birthe. De har 3 børn som alle er flyttet hjemmefra. Kasper er fra 1981, han bor i Bredsten med sin kæreste Charlotte. Christina er fra 1983, hun bor i Ålborg med sin kæreste Jacob og deres lille datter Emilie fra 2008. Kristian er fra 1986, har er lige flyttet i lejlighed sammen med sin kæreste Maria.

Link til Benny og Birthes hjemmeside

Jeg er gift med Lars, som er fra 1946. Vi bor i Voerladegård på en lille landbrugsejendom, som også er Lars's fødehjem. Vi har sønnerne Jørgen fra 1975 og Niels fra 1977. Jørgen bor stadig hjemme, men han er aktivt boligsøgende. Niels bor i lejlighed i København.

Lars har mistet begge sine forældre. Hans far hed Anker (Farfar) 1903 - 1984. Hans mor hed Jenny (Bedste) 1914 - 2001.

Bedste og farfar

Bedste og farfar boede i Voerladegard, kun et par kilometer fra hvor vi bor. De var en helt naturlig del af vores og vores drenges hverdag. Det har været guld værd at have dem så tæt på, og de har betydet utrolig meget for vores 2 drenge.

Lars har også mistet sin storebror Arne 1935 - 2007.  Arne var gift med Karen, som bor i Brædstrup. De har døtrene Jessie og Birthe. Jessie er gift med Bent og de har døtrene Anja og Maria. Birthe var gift med Oluf, som døde i 2007 kun 48 år gammel af en hjerneblødning - og kun en uge efter Arnes død. Birthe og Oluf har børnene Kristian, Henrietta og Frans.

Lars har også en lillesøster Tove fra 1951. Hun bor i Brædstrup sammen med sin mand Tage. De har sønnen Jesper, som bor i Århus med sin kone Christina og deres 2 små drenge - Mikkel og Kasper.

Det var lige en opsummering af den nærmeste familie.

 

Et par søde små drenge

Mine 2 drenge er meget forskellige - både af udseende og af sind. Da de var små fik jeg ofte at vide at de lignede hinanden. Det synes jeg slet ikke at de gør. NielsJørgenMen vurder selv.


Et par raske drenge

Jørgen som studentNiels som student


Det allervigtigste for mig, som mor, er at mine drenge har det godt og at de er glade og tilfredse med deres liv.
Grethe  Andersen